Startsida

Välkommen till oss här på Effektiva Naiva Allsidiga Charmiga Otroliga Mammor!!

Vi heter Ann-Catrin och Marie och är helt vanliga mammor som gillar och tror på att man ska umgås och ta hand om sina barn så gott man kan. Framför allt att man gör sitt bästa ut ifrån och efter sin egen förmåga. Därför ville vi skapa denna sida för er föräldrar som är kanske lite osäkra eller vill ha lite tips och råd på vad du kan hitta på med dina barn. Eller vill ha lite tips vad du och ditt/dina barn kan hitta på för aktiviteter.
Vi vill erbjuda dig som förälder att du ska hitta det som du känner är den bästa lösningen för dig och dina/ditt barn. Och som förälder blir du aldrig fullärd!
Förälder rollen är inte lätt! Speciellt om du precis fått ditt första barn och inte vet något alls. Det är många gånger som står totalt handfallen och vet inte hur eller vad man ska göra här och nu. Detta gäller även när barnen blir äldre. Du som förälder kommer alltid vara förälder och förebild för dina/ditt barn hur gammal det än blir.
Så därför hoppas vi att du ska kunna dig känna dig trygg och lita på våra råd och tips. Sen vill vi betona att alla barn är olika och därför ska du som förälder ta våra tips och råd lite mer som riktlinjer och prova sig fram.
Vi har många års erfarenhet när det gäller barn, barnuppfostran med mera. Eftersom vi båda har barn i olika åldrar. Så därför erbjuder vi dig våra kunskaper och så får du som förälder använda ditt sunda förnuft och avgöra om du har någon nytta av våra tips och råd. Lycka till!