Om oss

Om oss
Vi som startade denna sida, Effektiva Naiva Allsidiga Charmiga Otroliga Mammor heter Ann-Catrin och Maria. Vi träffades när vi började arbeta på samma arbetsplats för några år sedan. En lokaltidning i staden vi bor. Och syftet med att vi ville starta denna sida var att för dig som förälder skulle få tips och råd för att du ska kunna göra dina beslut efter att fått tips och råd när inte det sunda förnuftet räcker till.

Ann-Catrin som är skribent på denna tidning och skriver om barn och ungdomar. Lite artiklar om vad som händer i staden med och för barn och ungdomar. Själv är Ann-Catrin gift och bor tillsammans med sin man och deras tre barn i en lägenhet i centrum. Barnen är 5, 7 och 10 år. Barnen har fullt upp med olika fritidsintresse så Ann-Catrin får fixa och trixa för att få tiden att gå ihop.

Maria som bor i villa i utkanten av staden tillsammans med sin sambo och de har fem barn och de är 1½, 3, 6, 8 och 14 år gamla. Maria arbetar hemifrån mestadels och skriver artiklar om hälsa, mat och fritid för alla åldrar. Eftersom Maria arbetar hemifrån så finns hon där när barnen kommer hem från skolan men på förmiddagarna så är de minsta barnen på dagis. Dessutom så bor det 2 hundar och 1 katt i hushållet.
Så vi hoppas att du som läsare har haft någon nytta av et vi kan erbjuda dig som läsare. Vi tar gärna emot tips, idéer eller om du vill läsa om något speciellt som du känner att du saknar fakta och information om.
Då kan du höra av dig till: info@enacom.se
Så ska vi besvara dit mejl så fort som möjligt.
Välkommen!